Skip to main content

Hvis dere lyst til å være med og oppleve hundekjøring, kan dere komme en tur til oss,

Hundefolket på Teppa.

 

Dere får hilse på våre Alaska Huskyer, før vi seler på og kjører en tur, enten med vogn eller slede. Dere sitter på med våre erfarne hundekjørere enten i vogner som er laget for hundekjøring, eller i sleder hvis det er snø nok til dette.

Dette passer for alle aldre, men barna bør nok være minimum 3 år for å ha glede av dette.

Et barn og en voksen kan sitte sammen når vi kjører.

Vi har løyper for slede på jordene og i skogen rundt gården Teppa, som vi bruker til hundekjøring når det er snø. Når det ikke er snø, trener vi med vogner og bruker veiene rundt gården til kjøre på. Vi kjører en tur på noen kilometer og dere får en god opplevelse av hundenes arbeidsglede og entusiasme. Aktiviteten tar ca 3 timer og det er muligheter for å bestille bål i lavvoen som et tillegg.

Send bestilling for hundekjøring

september 2023

man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Rødt felt betyr at datoen er fullbooket
  Koselige opplevelser

  Dette koster kr. 2000 for en familie på opptil 4 stk. For større antall ta kontakt, så avtaler vi pris. Vi kan gjerne legge inn flere koselige opplevelser under deres besøk. Bare ta kontakt på hva dere ønsker, så lager vi til en flott utedag med gode opplevelser.

  Dyrenes velferd er viktig

  Hundene kan ikke jobbe hvis det er over 10 + grader, eller hvis det er bare holke og is. Dette er en uteaktivitet, og vi må sette dyrenes velferd først. Så bestilte turer kan bli avlyst på kort varsel hvis været ikke er godt nok for hundene.

  Kle dere godt

  Husk å ha på godt med varme klær og gode sko. Luer og votter er også et must.

  Gavekort på hundekjøring

  Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Ta kontakt med oss for å tilsendt et gavekort på hundekjøring.